Angoan is het Twentse woord voor aangaan. Het staat voor aanpakken, niet lullen maar poetsen!

Hoi ik ben Vera Wamsteeker, een ingeburgerde Twentenaar, die geheel in overeenstemming met de Twentse mentaliteit met de voeten in de klei staat, nooit blijft hangen in ‘zou kunnen’, maar aanpakt, AnGOAt en grenzen verlegt!

Na meer dan twaalf jaar bureau-ervaring met het op de markt zetten van (grote) merken volg ik mijn hart en bouw ik, als zelfstandig Brand Architect, aan merken en organisaties die de wereld mooier willen maken.

Werkwijze
Dit doe ik samen met partners (tekst / fotografie / video / digital), of als verlengstuk van een reclamebureau. Heb je een mooie opdracht die wel een beetje AnGOAn-spirit kan gebruiken? Sparren kan altijd en is geheel vrijblijvend. Bel: +31 641 86 64 25 of vul het contactform in.

VAN WOORDEN NAAR DADEN

Zorgen voor impact en aanzetten tot actie

AnGOAn geeft inzicht in jouw merk/organisatie, groot of klein. Door samen kritisch te kijken naar waarom je er bent en wat jouw toegevoegde waarde is, leggen we de basis voor stevige (visuele)communicatie.

Al deze inzichten worden gebundeld in een praktisch uitvoerbaar plan met bijbehorende doelstellingen, middelen (huisstijl/website/etc.) en acties. Zo krijg je structurele input voor de lange termijn en daar houd ik van!

WIE BEN IK?

Wat een beetje schuurt blijft hangen

Al vanaf het moment dat ik een potlood vast kon houden, ben ik bezig de ideeën die in mijn hoofd zitten visueel te maken. Of het nu gaat om prototypes van nooit ontwikkelde machines, plattegronden van niet bestaande steden of kunstwerken die mensen uit hun comfort zone halen.

Geen opdracht is mij te gek, door de grens op te zoeken van het ‘verwachte’ en die net te overschrijden, blijf je verrassen en dat blijft hangen.

Ja, mijn merk wil AnGOAn!